Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
Membru Bizoo de 14 ani.
0
0 stars: Fara rating
0 pareri

Rezistente din MoSi2 de puritate pentru tehnica dentara

0 stars: 0.00 din 0 pareri

Lei
Out Of stock
Descriere
Rezistente pe baza de MoSi2 de puritate , pentru cuptoare sinterizare zircon pentru tehnica dentara sunt fabricate din disiliciura de molibden de  puritate , au o structura de tip metal-ceramica si  rezista la oxidare la temperaturi foarte ridicate. Suprafata lor este protejata de un strat subtire de SiO2 (sticla de cuart), care se formeaza atunci cand acestea sunt expuse "la oxigen" la temperaturi ridicate. Elementele de incalzire fabricate din MoSi2 ofera fiabilitate ridicata la temperaturi ridicate, si o putere ridicata.

Elementele de incalzire pe baza de MoSi2 functioneaza la temperaturi inalte cu o mare fiabilitate in atmosfera oxidanta. Ele pot functiona si in alt fel de atmosfera, dar la temperaturi de lucru mai mici.

Alte aplicatii tipice:

Sursa de incalzire in cuptoare si echipamente industriale de process, care lucreaza pana la 1800 C (3272 F), elemente de incalzire in cuptoare de productie, de laborator si de cercetare, pentru recoacere, tratamente termice, forja, sinterizare de ceramica si metal, topire sticla si metale, rafinare, cuptoare de sinterizare.

Oferta rezistentelor/elementelor de incalzire din MoSi2  de puritate , este pentru toate tipurile de cuptoare cu temperatura de lucru pentru max. 1650 grade C.
Exemplu cuptoare MARCA : DENTSPLY SIRONA, AGC NEW DENT, MIHM-VOGT HM-2/M/ZIRCON-120, MIHM-VOGT TABEO 1/M, DECAMA AUSTROMAT 674/674i, VOLCANO Z- detica.ro,etc.

Pentru obtinerea perfomantelor maxime de temperatura si putere, precum si a unei fiabilitati ridicate, elementele de incalzire din MoSi2 trebuie sa fie instalate intr-o maniera libera.

La temperaturi scazute elementele de incalzire din MoSi2 sunt fragile si trebuie manipulate cu grija. La temperaturi de peste 1200 C devin ductile si se deformeaza sub propria greutate.

Temperatura de lucru, pana la 1800 C.
Trimite mesaj
Din Gura in Gura